GLASNO!
Gibanje za zaščito gledalcev, poslušalcev in svobodo govora na RTV Slovenija

Pogoji uporabe ter varnostna politika spletne strani

Zbiranje podatkov

Gibanje za zaščito gledalcev, poslušalcev in svobodo govora na RTV (v nadaljevanju "Glasno") se zavzema za javni interes pravice do svobode govora, ki predstavlja eno temeljnih človekovih pravic. Za ugotavljanje in dokazovanje podpore ideji gibanja na spletni strani www.glasno.si organizacija Glasno zbira in obdeluje nekatere osebne podatke v skladu s politiko zasebnosti.

Politika zasebnosti:

Politika zasebnosti določa obliko, vrsto, način zbiranja ter čas hrambe podatkov. Politika zasebnosti je skladna z evropsko Uredbo (EU) 2016/697 o varstvu osebnih podatkov ali GDPR in zakonodajo Republike Slovenije (ZVOP-1, Ur. l. RS, št. 94/07) Ta politika zasebnosti se lahko kadarkoli spremeni ali dopolni, brez predhodnega opozorila ali obvestila.

Osebni podatek:

Osebni podatek je podatek, ki uporabnika identificira kot določljivega posameznika. Na spletni strani www.glasno.si za potrebe registracije podpore zbiramo naslednje osebne podatke: ime, priimek, elektronska pošta, naslov prebivališča.

Zbiranje podatkov:

Osebne podatke zbiramo zaradi registracije privolitve uporabnika ter zakonitega interesa gibanja. Vaše osebne podatke zbiramo v varnem okolju z beleženjem dostopa do teh podatkov ter jih v nobenem primeru ne bomo posredovali tretjim osebam.