Partija je pod krinko narodnoosvobodilnega boja pobila nešteto nedolžnih

objavil Glasno3 dne 02.08.2018

Tudi jaz se odzivam na naravnost šokantne zahteve po ukrepih proti vašemu novinarju Jožetu Možini zaradi intervjuja z dr. Dežmanom , v katerem so bila podana zgolj zgodovinska dokazljiva dejstva . Sramota za slovensko javno RTV, ki jo plačujemo vsi davkoplačevalci, da nam želi še v letu 2018 ne le prikrivati dejstva in podtikati neresnice in polresnice pač pa kaznuje novinarje, ki ustvarjajo oddaje zgolj na pomembnih resničnih dejstvih in zgolj v dobro naroda ! Kaznuje najboljše novinarje, ki vsa leta z najboljšimi prispevki vlečejo iz blata javno RTV , ki se odtujuje od svojega poslanstva dela za državljane in narod ! Sramota !

Primorci se zgražamo nad vsem tem! Moji starši so bili v NOB od samega začetka, mati prvoborka, zaročenka Pina Tomažiča, usmrčenega na fašističnem procesu v Trstu 1941. Marsikaj so videli , doživeli, slišali, a si takrat niso niti upali misliti , da je vse to in še dosti več čista resnica. Pričanja in analize dogodkov so pokazale, da je Partija pod krinko partizanskega narodnoosvobodilnega boja pobila nešteto nedolžnih, tudi njihovih sorodnikov in prijateljev, pobila vodilne in najboljše partizanske vodje na Primorskem, ki so bili v večini celo komunisti. Zahrbtno je likvidirala vodjo na Vipavskem Janka Premrla Vojka, vodilne na Goriškem Jožeta Srebrniča , Antona Veluščka, Jožeta Lemuta-Sašo, vodilne v Brdih in Benečiji Franca Uršiča, Karla Peršoljo, Krajca , Marovta, …., vodjo na Tolminskem in ustanovitelja Kobariške republike Freda Kravanjo, pa Majnika in nešteto drugih najaktivnejših borcev Primorske. In namesto da bi to sramoto sicer pozitivnega osvobodilnega boja izpod fašizma in nacizma popolnoma obelodanili, obsodili in obtožili, jo danes skrivamo , prikrivamo , častimo morilsko Partijo in kaznujemo ( ne le na RTV !) tiste , ki javno povedo potrjena resnična dejstva !

Tudi to je zločin nad narodom, saj mu ne dovoli se soočiti z lastno bitjo in zaživeti svobodno življenje danes ! Sramota, da pri tem aktivno sodeluje javna RTV SLO ! Polna usta lažnega partizanskega boja tistih, ki danes s hladnim orožjem pobijajo današnje partizane , ki želimo samo , da narod in vsi državljani zadihamo s polnimi pljuči svobodo izražanja, pravičnost, poštenost in odgovornost !

Pa še nekaj. Ta dopis je začel nastajati že pred par dnevi, a je lovka današnje mafijske morilske hobotnice s svojimi plačanci – hekerji onemogočala to pisanje. Slovenija tone v morilsko mafijo. RTV SLO s svojim delovanjem podpira tudi to proti državno delovanje, kajti vse to so lovke ene samega raka, ki se zajeda v pore celotne države in vseh posameznikov, tudi vas osebno in vseh zaposlenih na RTVSLO.

Čas je za streznitev , v dobro vseh nas in vas!

Majda Metličar